Koiranomistajien ajatuksia Taituesta

”Espanjanvesikoira Sona lähettää Koirakuntosalille lämpimät kiitokset! Puolitoista vuotta sitten onnettomuudessa tullut jännevamma on parantunut loistavasti Taituki ortoosin avulla! Elämäämme kuuluu jälleen yhteiset harrastukset ja pitkät metsäretket

”Kössi kiittää Taituki-jutusta, nyt yltää tassun ympäri hienosti, ja auttaa ulkoilua tosi paljon. Hieno keksintö.”

”Tellu kiittää. Jo vuorokauden testauksen jälkeen voidaan sanoa että tämä Taituki on loistava ja antaa meille vielä lisäaikaa ranteen tukirakenteiden petettyä Tellu sopeutui hienosti, ihan kuin ymmärtäisi että tämä auttaa.”

Wagnerin tuki toimii, kiitos!

 ”Taituki ollut nyt pari kertaa lenkillä käytössä ja hyvin toimii. Suosittelen lämpimästi ranne- ja kinnerongelmista kärsiville. ”

11,5-vuotias noutaja on käyttänyt Taitukia painuneissa ranteissa n.vuoden. Tukien avulla koira jaksaa vielä pitkät metsälenkit ja ranteiden nuoleminen on vähentynyt huomattavasti. Suosittelen!

Parivuotias colliemme satutti nilkkansa, ortopedin mukaan ranteen tukirusto ja -ligamentit ovat vaurioituneet. Hän suositteli rannenivelen jäykistystä tai vaihtoehtoisesti ensin Taitukea, se on ollut nyt käytössä ja toimii hyvin!

Tilasimme noin vuosi sitten Luna-koirallemme ortoosin teiltä. Ortoosin on ollut kovassa käytössä ja Luna on voinut erittäin hyvin sen ansiosta!

Lagotto romagnolo 9v. Ranteessa todettu artroosia ja yliliikkuvuutta. Tuen avulla on kipulääke voitu jättää melkein kokonaan pois ja tuki ei ole häirinnyt koiraa ollenkaan.

Landseer Kelmi

Kelmin jalka alkoi kasvukauden lopussa yksivuotiaana kääntyä sivuun ja tilasin sille Taituen. Koira on käyttänyt tukea varsinkin pidemmillä lenkeillä ja pärjää hyvin.